Επικοινωνήστε

Contact Info

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Κωνσταντινίδης Λάζαρος - Παθολόγος
Average rating:  
 3 reviews
byΔάφνη Ι. onΚωνσταντινίδης Λάζαρος - Παθολόγος

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από τον τρόπο αντιμετώπισης του γιατρού μου και ιδιαίτερα με τη φροντίδα του από την αρχή ως το τέλος που ήταν συνεχής και αμείωτη. Ο ιατρός είναι ένας εξαίρετος επιστήμονας και άνθρωπος!! Τέλος άψογη συμπεριφορά-υποστήριξη, γραμματείας και γιατρού.

byΑνδρέας Κ. onΚωνσταντινίδης Λάζαρος - Παθολόγος

Έψαχνα παθολόγο και τυχαία ανακάλυψα τον καλύτερο γιατρό που έχω επισκεφτεί. Καταρχήν, το Ιατρείο του μοντέρνο και με design που σου φτιάχνει τη διάθεση, όχι σαν τα κλασικά ψυχοπλακωτικά ιατρεία, που αρρωσταίνεις μόνο που μπαίνεις μέσα. Ο γιατρός (κ. Κωνσταντινίδης ) απο τους πιο επεξηγηματικούς γιατρούς που έχω επισκεφτεί. Μου βρήκε άμεσα πρόβλημα που είχα, μου το εξήγησε αναλυτικά και με καθησύχασε. Τελικά όλα καλά και γλύτωσα ταλαιπωρία που πιθανών θα με έβαζαν άλλοι γιατροί που ίσως δεν θα έβρισκαν τόσο εύκολα το πρόβλημα μου. Ήμουν τυχερός που απο ότι μου είπε ο κ. Κωνσταντινίδης δεν έχει καιρό που άνοιξε ιατρείο στην περιοχή, και έτυχε να χρειαστώ παθολόγο σταυρούπολη.

byΤάσος Α. onΚωνσταντινίδης Λάζαρος - Παθολόγος

Εξαιρετικός γιατρός που κερδίζει την εμπιστοσύνη σου από την πρώτη στιγμή. Πολύ καλό το ιατρείο και άψογη η εξυπηρέτηση των ασθενών.